23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

BevoGrip, RotoGrip och snökedjor från Lilleseth

Gör dig redo för vintern med produkter från BEVOLA

Våra BevoGrip™ sandspridare är särskilt framtagen för det krävande nordiska klimatet med extremt låga temperaturer och för att ge förarna en säker transport på de vintriga och snöiga vägarna. Sandspridaren doserar skiffer vid de drivande hjulen när föraren bedömer behovet. Den är utrustad med en automatisk stoppfunktion och värmeelement som säkerställer att skiffer i behållaren inte fryser ihop innan den doseras ut. Detta ger en effektiv användning av produkten. Elektroniken kan själv känna av om belastningen blir för stor.

Till BevoGrip™ har vi använt kända kvalitetsdelar och den finns i flera storlekar och modeller. Dar finns BevoGrip™ Truck (300 mm), Y-modell (330/130 mm) och BevoGrip™ 200 och 330 mm med antingen vänster- eller högerhängd lucka. Den stora modellen kan rymma upp till 95 liter grus, och den lilla modellen upp till 45 liter. Lådan är producerad i saltvattenbeständig aluminium och luckan i rostfritt stål. Modellerna 200 och 330 mm är dessutom typgodkända som sidoskydd enl. ECE-föreskrift 73.

Vår mission är att prioritera säkerhet och prestanda på vägen, och med vårt breda utbud av produkter säkerställer vi att du kan hantera vinterns utmaningar med självförtroende.

BEVOLA har allt för att bygga lastbilar och släpvagnar!
 
Klicka här för att läsa mer>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Sänd till en kollega

0.047