23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Arbetslampor och fjärrljus

Avgörande för att förbättra synligheten och säkerheten

Både arbetslampor och fjärrljus är avgörande för att förbättra synligheten och säkerheten. Arbetslamporna är utformade för att ge ett intensivt och brett ljusfält, vilket ger förarna det extra ljus de behöver för att utföra arbetet effektivt och säkert.

I vårt utbud av arbetslampor hittar du många olika typer av lampor. Vissa av dem kan också köpas parvis, beroende på behovet. Det finns några saker du bör vara uppmärksam på när du väljer lampa, till exempel om ljuset ska kunna spridas eller vara mer koncentrerat. Ibland kan det löna sig att köpa flera mindre lampor i stället för en stor, eftersom det ger bättre ljustäckning och en mer behaglig upplevelse. Dessutom bör du överväga om lamporna ska vara synliga eller mer diskreta, samt vilken typ av kontakt de ska ha - ska det vara en Deutsch-kontakt eller en kabel utan kontakt.

I vårt fjärrljusprogram hittar du allt - vi har både korta, smala, långa, runda och fyrkantiga lampor. Fjärrljusen bidrar till extra ljus på vägen under exempelvis nattkörning och är ovärderliga när det gäller att förbättra synligheten på långa sträckor.

BEVOLA har allt för att bygga lastbilar och släpvagnar!

Klicka här för att läsa mer>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Sänd till en kollega

0.062