23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sträckfilm - perfekt för emballering av gods

Det kan låta paradoxalt, men det är faktiskt sant: högre kvalitet på sträckfilmen kan leda till lägre kostnader. Genom att använda rätt maskin för att applicera sträckfilmen kan vi faktiskt påvisa att högre kvalitet innebär lägre kostnader när det gäller att sträckfilma en pall. Vanligtvis uppstår fler problem med billig sträckfilm, vilket i sin tur resulterar i att mer film behövs för att säkerställa stabilitet när pallarna sträckfilmas. För de som vill använda sträckfilm på sina pallar på ett effektivt sätt, kan vi bara säga: "Börja beräkna dina potentiella besparingar redan idag."

Sträckfilm, även kallad sträckplast eller pallplast, är en av de vanligaste materialen som används för att säkra och skydda varor under transport och förvaring. Sträckfilm är en tunn plastfilm som sträcks över produkterna på en pall eller annan förpackning, vilket skapar ett tätt och skyddande lager som håller produkterna på plats och skyddar dem från damm, smuts, fukt och andra skador.

Sträckfilm finns i olika tjocklekar och material, men de flesta sträckfilmer är tillverkade av polyeten, som är en plasttyp som är lätt och tålig samtidigt som den är lätt att återvinna. Sträckfilmer kan också vara transparenta eller färgade och de kan appliceras manuellt med hjälp av en sträckfilmsrulle eller automatiskt med hjälp av en sträckfilmsmaskin.

Fördelarna med att använda sträckfilm är många. Förutom att skydda produkterna från skador under transport och förvaring, gör sträckfilmen det också enklare att hantera pallar och andra förpackningar genom att hålla produkterna på plats och förhindra att de glider runt. Dessutom kan sträckfilm minska risken för stöld genom att göra det svårare att komma åt produkterna.

Det finns också flera olika typer av sträckfilm som är anpassade för olika användningsområden. Till exempel finns det sträckfilm som är speciellt utformad för att hantera tunga eller ojämna produkter, eller som är utformad för att skydda känsliga produkter från skador.

Sträckfilm är en viktig produkt inom logistik- och transportbranschen och används också ofta inom lager- och distributionscenter, fabriker och andra verksamheter där det behövs skydd och stabilitet för förpackade produkter. Med hjälp av sträckfilm kan företag minska risken för skador och förluster, samtidigt som de kan säkerställa att deras produkter når sin destination säkert och i gott skick.

Fromms sträckfilm av maskinkvalitet är utformad med den senaste tekniken för att erbjuda enastående sträckegenskaper samtidigt som laststabiliteten för pallarna upprätthålls enligt EUMOS-standard. Sträckfilmen har en försträckning på upp till 350%, vilket ger utmärkt valuta för pengarna och innebär att en meter på rullen omvandlas till 3,5 meter på pallen. Denna högpresterande sträckfilm skapar ett elastiskt "minne" runt produkterna för att skydda dem under både lagring och transport.

Fromm Sverige AB
Vikingavägen 2
175 61 JÄRFÄLLA
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564122769

Kontaktperson

SL

Sänd till en kollega

0.032