23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bevola tar strategiska beslut

Anpassar sig till marknaden för att möta framtidens behov

Bevola är en ledande aktör inom påbyggnadsutrustning i Norden och strävar efter att bli den föredragna leverantören av högkvalitativa produkter för byggnation av lastbilar och släpvagnar.

För att stärka sin position som en ledande aktör har Bevola valt att outsourca delar av sin egen produktion i Ringsted, Danmark. Detta val kommer som ett resultat av en alltmer konkurrensutsatt marknad där Bevola vill anpassa sig för att möta denna utveckling. Genom samarbete med olika tillverkningsföretag i Norden och Europa kommer Bevola att optimera sina egna produkter genom att dra nytta av moderna, effektiva högteknologiska maskiner och samarbetspartners med omfattande erfarenhet och kunskap. Denna strategi kommer att möjliggöra att Bevola levererar kostnadseffektiva och innovativa produkter av hög kvalitet till sina kunder.

Bevolas vision är att vara den ledande leverantören inom byggande av lastbilar. Genom att implementera  förändringar i produktionsstrategin och outsourca delar av sin egen produktion säkerställer Bevola kvalitet och innovativa produkter. Genom att använda de senaste högteknologiska maskinerna kommer Bevola fortsätta att leverera hållbara och nyskapande produkter till sina kunder. Genom att vara i framkant av de senaste trenderna och teknologierna inom byggande av lastbilar och släpvagnar kommer Bevola fortsätta att fokusera på innovation. Företaget kommer att utveckla och erbjuda innovativa lösningar som optimerar transporteffektiviteten och möter framtida behov. Bevola kommer också att ha ett brett och varierat sortiment av produkter, inklusive både standardlösningar och skräddarsydda lösningar, för att kunna möta nuvarande och framtida behov och krav från kunderna.

Bevola strävar efter att bygga ett gott samarbete och partnerskap med kunderna och leverantörerna. 
Bevola kommer fortsätta att lyssna på kundernas önskemål och behov för att säkerställa en bra  kundupplevelse. Med gedigen branschkunskap och kontinuerlig uppdatering om lagstiftningsmässiga och tekniska förändringar är Bevola rustade för att möta kraven och behoven inom byggande av lastbilar och släpvagnar.

Bevola är dedikerade till att upprätthålla sin position som den ledande leverantören av påbyggnadsutrustning. Genom strategiska val, marknadsanpassning och fokus på kvalitet, innovation, produktsortiment, kundservice och branschkunskap kommer Bevola fortsätta att sträva efter att vara den föredragna leverantören för sina kunder

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Sänd till en kollega

0.031