23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Öka din körglädje med Dometic

Dometic är känt för sina innovativa och pålitliga lastbilsprodukter designade för att förbättra livet på vägen

Dometic är en av de ledande tillverkarna av kylboxar och klimatanläggning för lastbilar på marknaden. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige, men har kontor runt om i världen och mer än 7 000 anställda världen över. Dometics produktsortiment för lastbilar omfattar kylboxar, klimatanläggning, kaffemaskiner, batterier, strömförsörjning och mycket mer. Dometic har en stark närvaro på den globala marknaden och är kända för sina innovativa och pålitliga produkter.

"I Dometics sortiment hittar du en lösning för just dina behov!"

Deras kylboxar är designade för att hålla en stabil temperatur och är perfekta för att förvara mat och dryck på språng. Dessa kylboxar är kompakta och kan enkelt monteras i en lastbil. Vissa av modellerna har ett inbyggt batteriskydd som ser till att kylaren inte dränerar lastbilens batteri. Dometic kylboxar och brickor för lastbilar är kända för sin tillförlitlighet och effektivitet.

Klimatanläggning från Dometic är specialdesignade för lastbilar och ger effektiv kyla när du vilar. Dessa klimatanläggningar är energisnåla och drivs av batteriet, du behöver inte vara nervös då du har en inbyggd spänningsvakt som känner av när batteriet sjunker i spänning.

Backkamerasystemet ger föraren en tydlig överblick över vad som händer bakom fordonet vid backning eller manövrering i trånga områden. Kamera och bildskärm är i AHD-kvalitet vilket ger en knivskarp bild. Välj gärna en dödvinkelkamera, eller varför inte ett 360 graders system för full sikt runt lastbilen. Perfekt för dig som kör mycket i stan. Många vill ha en kamera på originalskärmen, där Dometic erbjuder en lösning för de flesta lastbilar på marknaden.

"Idag vill många använda originalskärmen tillsammans med en backkamera, det alternativet tillhandahåller vi till de flesta lastbilsmärken."

De har också utvecklat ett antal andra produkter som är idealiska för lastbilar, inklusive kaffemaskiner och mikrovågsugnar. Mikrovågsugnen är till exempel speciellt anpassad för lastbilar då det inte finns någon roterande platta och levereras med en monteringssats. Dessa produkter är designade för att göra livet på vägen bekvämare och bekvämare och kan ge föraren en känsla av hem under långa körningar.

Dometic är känt för sina innovativa och pålitliga lastbilsprodukter designade för att förbättra livet på vägen. De har en stark närvaro på den globala marknaden och är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativa produkter som möter förarnas behov.

"I dialog med kunden hittar vi den bästa lösningen!"

BEVOLA har ett stort utbud av produkter från Dometic på vår webshop. Om du inte hittar rätt produkt i vår webshop, kontakta oss direkt.

BEVOLA har allt för att bygga lastbilar och släpvagnar!

Klicka här för att läsa mer på BEVOLAs hemsida>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Kontaktperson

PW
Patrik Weiholt
pwe@bevola.se

Sänd till en kollega

0.047