23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vinden har vänt för BITO Storage Systems Nordic

Efter ett tumultartat 2020 har nu vinden vänt. Genom lanseringen av en ny strategi med mottot "All Gas No Brakes" har fokus ändrats till en kommersiell attityd, vässad kundservice, optimerade processer och stärkt organisation.

Resan startade i slutet av 2020. Efter att ha färdigställt årsredovisningen för 2022 kan jag nu ödmjukt och stolt presentera positiva resultat för omsättning, orderingång och rörelseresultat (EBIT) två år i rad, samtidigt som jag kan utöka organisationen för att uppfylla vår stora orderstock för 2023 och 2024.

Jag vill rikta ett stort tack till våra trogna kunder och partners samt ett hjärtligt tack till alla medarbetare på BITO Storage Systems Nordic A/S. Tack för att du har anammat den nya strategin, de nödvändiga förändringarna och varje dag strävar efter att uppnå de milstolpar som anges i ”Plan 2025” som implementerades redan i januari 2021. Vi ligger till och med före planen så processen att justera våra mål och milstolpar har börjat.

Att lyckas med denna vändning på två år kräver engagerade medarbetare, ledarskap, kalkylerade risker och ibland lite tur. Men mest av allt kräver det hårt arbete!

Det hårda arbetet fortsätter och BITO Storage System Nordic A/S har startat 2023 som vi avslutade 2022 med hög orderingång och bra aktivitet.

Torben Lüthje Hansen, CEO
BITO Storage Systems Nordic A/S

BITO Storage Systems Nordic
Florettgatan 29 C
254 67 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige

Sänd till en kollega

0.032