23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Robusta kvalitetslådor och skåp

Vi lagerför flera standardstorlekar och tillverkar även specialdesignade lådor

I vår produktion jobbar de hårt varje dag för att leverera produkterna till våra kunder. De böjs, skärs, svetsas och poleras så att lådorna ser snygga och presentabla ut när de ska ut i världen. Många av dessa lådor skickas inte bara till våra svenska kunder, utan även till våra norska, danska, finska, tyska och polska kunder.

Vi har även en egen teknisk avdelning som ser till att alla ritningar på produkterna är klara för produktion. De gör beräkningar och tester i samarbete med produktions- och säljteamet, så de är säkra på att kvaliteten är i sin ordning innan de skickas iväg.

Med tiden har vi fått många olika specialbeställningar – många av dessa beställningar blir standardartiklar, då efterfrågan på samma typ är stor.

Vi har gjort lådor för t.ex. golfbilar, trailers och traktorer. Vi har gjort lådor med tre dörrar, lådor med fjärrstyrd öppning på dörren och lådor i olika storlekar och former för bakom hytten. Dessutom är många av lådorna utrustade med lådor, hyllor, remhållare, LED-lampor och/eller värmeelement.

Kontakta oss för mer information på 0470-75 27 50 eller order@bevola.se om du behöver en låda till din lastbil.

BEVOLA har allt för att bygga lastbilar och släpvagnar!

Läs mer på BEVOLAs hemsida >>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Sänd till en kollega

0.032