23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Patrik Weiholt ny Country Manager i BEVOLA Sverige

Sedan starten 1968 har BEVOLA arbetat för att kunna erbjuda kvalitetsprodukter för tillverkning och utrustning av lastbilar och släp.

BEVOLA har idag över 100 anställda, en omsättning på ca. 385 miljoner, med kontor och lager i Växjö, Danmark och Norge. Vårt fokus ligger på de nordiska länderna samt även Tyskland och Polen.

Med mer än 6 500 artikelnummer är BEVOLA ett varuhus för hela branschen och har allt för att bygga lastbilar och trailers. Vår tekniska avdelning och produktion kan även leverera skräddarsydda lösningar som är anpassade helt efter våra kunders olika behov. 

Weiholt är inte främmande för transportbranschen då han tidigare hittats som försäljningschef på Europart, som är en verksamhet på marknaden för fordonsreservdelar. Patrik berättar at BEVOLA positionerar sig för ytterligare tillväxt och kommer att engagera sig i ett utåtriktat försäljningsarbete, med närmare uppföljning av både befintliga och nya kunder.

Med vårt förstärkta team ska vi arbeta målmedvetet för ökad kundnöjdhet och en hög kvalitetskultur, service och tillgænglighet säger en entusiastisk Country Manager, Patrik Weiholt.

En del av Grønbech & Sønner Holding
BEVOLA är en del av Grønbech & Sønner Holding som är ett handels- och ingenjörsföretag grundat 1828 och omsätter ca. 2,6 miljarder kronor. De erbjuder effektiva tekniska lösningar och produkter inom flödesteknik för både privat och offentlig sektor samt material för industri- och byggmarknaden. Deras långa historia vittnar om ett företag som kan anpassa sig till sina kunder genom att ständigt förnya sig, samtidigt som de samlar på sig både bred och djup teknisk insikt. Det är till fördel för våra kunder och andra partners när vi tillsammans löser de utmaningar vi står inför.

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Sänd till en kollega

0.063