23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Var säker från topp till tå

Känn dig trygg på vägarna med BEVOLA

På BEVOLA fokuserar vi inte bara på kvalitet, utan också på säkerhet. Till vardags är det många som kör med farligt gods eller med gods som behöver säkras extra ordentligt. Dessutom går vi till mötes några månader där det blir godstransporter med bland annat fyrverkeri. Oavsett så måste säkerheten vara på topp. På BEVOLA kan du få allt!

I vårt produktsortiment hittar du allt från personlig skyddsutrustning till de skyltar och reflexer du behöver för att utrusta fordonet. Kom ihåg att få all säkerhetsutrustning på plats innan du kör – säkerheten framför allt!

ADR-UTRUSTNING
Vi har ett av marknadens mest kompletta sortiment av produkter för transport av farligt gods såsom personlig skyddsutrustning, ADR-väska, varningsdekaler, alla typer av ADR-skyltar, ADR-ljus, brandsläckare, lastsäkring.

LASTSÄKRING
Lasten ska säkras så att den inte kan förskjutas eller falla av under transport. Den måste också säkras genom låsning, stängning, surrning eller genom en kombination av dessa metoder.

REFLEXER OCH SKYLTAR
Kom ihåg att märka lastbilen med rätt skyltning. Till exempel vid skyltning baktill varierar ofta praxis och det är viktigt att kontrollera att man är uppdaterad med regelverket.

BEVOLA har allt för att bygga lastbilar och släpvagnar.

Läs mer på BEVOLAs hemsida>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Sänd till en kollega

0.031