23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

BEVOLA gör dig redo för vintern

Det blir allt kyligare och vintern är precis runt hörnet. Är du och dina lastbilar redo för vintern?

Säkerhet är väldigt viktigt! Det är därför vi på BEVOLA vill ha produkter som bidrar till att öka säkerheten så att förarna känner sig säkra i trafiken. Det är viktigt att utrustningen fungerar.

På BEVOLA kan du få allt från lampor och lastsäkringsutrustning till sandspridare och snökedjor. Vi har en hel del snökedjor från Lilleseth Kjetting i lager. De är väldigt användarvänliga att sätta på däcken. Dessutom har vi även RotoGrip automatiska kedjor och våra egna BevoGrip™ sandspridare.

KEDJOR
Snökedjorna från Lilleseth Kjetting finns i olika varianter med eller utan broddar. Kedjorna finns att få i olika varianter från 5,5–9 mm med dubbar, halvtäta, täta, lättkedja m.fl. De är aggressiva och hållbara, och tillverkade i härdat borlegerat stål – kvalitet som märks!

Om du är intresserad av en automatisk kedja, har vi även det. Vår RotoGrip automatiska kedja tillverkas av Rud Ketten i Tyskland. RotoGrip aktiveras enkelt under körning via en knapp i hytten, varpå kedjan sprider sig som en filt under drivhjulen. I många fall är detta en mycket ekonomisk lösning.

BEVOGRIP™ SANDSPRIDARE
BevoGrip™ finns i olika storlekar – 200, och 330 mm samt med höger- eller vänsterhängd dörr. Den stora modellen rymmer upp till 95 liter grus, och den lilla modellen upp till 45 liter.

BevoGrip™ har en inbyggd automatisk stoppfunktion och ett specialframtaget värmeelement i rostfritt stål, monterat centralt över utmataraxeln. Detta ger dig en perfekt och effektiv användning av produkten. Elektroniken känner av när belastningen blir för stor vid t.ex. frusen/komprimerad sand, när så sker går den i viloläge i stället för att överbelasta kretsar/säkringar. BevoGrip™ hjälper dig att tryggt ta dig både upp och ned för backar. Den har en egen elektrisk utmatarmotor som sprider sand även om drivhjulen är blockerade.

Läs mer på BEVOLAs hemsida>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Sänd till en kollega

0.032