23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Arom-dekor Kemi släpper ny webbshop för B2B

15 augusti släpper Arom-dekor sin nya webbshop med en rad nya funktioner som ska underlätta order- läggning för kunderna.

15 augusti släpper Arom-dekor sin nya webbshop med en rad nya funktioner som ska underlätta order-
läggning för kunderna. Det har sedan 1 mars i år pågått ett intensivt arbeta att bygga upp denna sajt och att hålla lanseringsdatum, vilket nu lyckats. Ett av Arom-dekors strategiska mål är att bli riktigt vassa på digitala tjänster och då är webbshopen en del. Att ta in en erfaren E-commerce Manager var första steget i detta och 1 mars började Evelina Lomander sin resa hos Arom-dekor Kemi.

”Sedan jag började i mars har det vart fullt fokus på att få i gång vår nya webbshop till vårt måldatum – vilket är fantastiskt kul att vi nu lyckats med! Den absolut största utvecklingen med vår nya webbshop är att det är kopplat mot vårt affärssystem. Det innebär att våra kunder ser aktuella priser när dem loggar in, dem ser även all orderhistorik, fakturor och kan även administrera sina egna användare.

Vi har lagt stort fokus på att det ska vara så enkelt som möjligt för kunden att kunna lägga sin order, vilket har gjort att vi försökt göra vår webbshop som en ”vanlig” hemsida – precis så som man är van vid att handla privat. Vi har även jobbat med förenklade funktioner som filtreringen, t ex på våra glykoler kan man enkelt hitta rätt glykol till sitt unika fordon, men även funktioner som snabborder, ladda ner dokument och skapa inköpslistor – och givetvis massvis med mer!

Detta är kanske inte så unika funktioner i den digitala världen, men i vår bransch och med B2B-försäljning ser vi att detta är ett stort steg för vår digitala utveckling”, säger Evelina Lomander, E-commerce Manager på Arom-dekor Kemi.

Arom-dekor Kemi AB
Europavägen 12
512 91 Sexdrega
Svenljunga kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567605471

Kontaktperson

Madeleine Olsen
Market Communication Manager
+46 706364034 madde@aromdekor.se

Sänd till en kollega

0.047