23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kopplingar och stödben

BEVOLA erbjuder ett stort och flexibelt urval inom kopplingsmaterial och stödben

Vi levererar EU-godkända kopplingar från flera tillverkare, som är kända att producera unika kopplingar från flera punkter, såsom styrka, vikt och underhåll. Enkel installation och service.

Vi är stolt återförsäljare av JOST-produkter som är anpassade till marknadens behov. JOST-produkter är av hög kvalitet och tillgängliga över hela världen.

Vi har t.ex.:
SKIVA – gjutna i hög kvalitet. De är certificerad enligt ISO/TS 16949. Vi har modellerna JSK 36 DV med långt handtag och JSK 37 C med kort handtag. De finns i olika dimensioner och har e-coat.

SKIVA MED STÄLL – gör det möjligt att justera vagnslängden. Vi har modellerna JSK PRO och JSK SL, de är båda e-coat som ger optimalt skydd mot rost. De finns i olika dimensioner.

KINGPIN – bultad på monteringsplattan och är lätt att byta underifrån. 2” kingpin kan bytas på vissa typer. Vi har modellerna KZ 1012 och 1516. De är kompletta med plåt och bultar. Alla kingpins passar till självstyrande axel system.

KULSTYRKRANSAR – har e-coat. Vi har modellerna KLK HE/SO och KLK DR. De finns i olika dimensioner. Specialanpassad hålbild finns på förfrågan.

STÖDBEN – bästa kvalitet på marknaden. Modulkonstruktion tillåter många olika monteringsmöjligheter. Vi har modellerna Modul B och Modul CC. Båda modellerna är med full monteringsplatta. De finns i många storlekar. De är lättmonterade och utbyte av fot-system är också enkelt. Modul B köpes individuellt, medans Modul CC köpes i sats. Modul B är kompatibel med L-serie och OPTIMA stödben

Vi har också egenproducerade stödben. Det är ett robust stödben av hög kvalitet och grundat. Det har en rund fot och svängbar konsol. 

Läs mer på Bevola`s hemsida>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Sänd till en kollega

0.047