23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hjulkapslar, sidoskyddstäckplåtar och skärmar

Fräscha upp din bil eller trailer med produkter från BEVOLA

Vi har gjort det enkelt för dig. I vår broschyr har vi samlat alla våra hjulkapslar och tillbehör. Vi har ett stort urval av hjulkapslar på lager med snabb leverans. De finns i många varianter och storlekar passar till de flesta typer av fordon.

Vårt sidohinderskydd kommer i polerat rostfritt stål som håller samma kvalitet som våra välkända BevoBox™ verktygslådor. Vi har två typer av plåtar, ett profilerat och ett med samma design som fronten på våra BevoBox™ verktygslådor. Tillsammans ger detta ett enhetligt och snyggt utseende till din bil/släp.

Sidoskyddstäckplåtarna kan monteras på existerande sidoskydd med 30 mm tjocklek. De ger extra skydd till bakomliggande, t.ex. batterilådor, lufttankar, bränsletankar etc. De kommer i tre olika längder; 500, 1000 och 2500 mm, och i höjderna; 600 och 700 mm.

Vi har aluminiumskärmar, som vi producerar själva, och plastskärmar ifrån Jonesco. Skärmarna fås i olika mått och former. Vi har både vikta och valsade aluminiumskärmar. De valsade skärmarna i five-bar aluminium finns som enkel, boggi och trippelskärm. Jämfört med de traditionella vikta skärmarna, skiljer sig de valsade skärmarna inte bara i utseende, men också med en fin mjuk radie på 650 mm.

Klicka här för mer information på BEVOLAs hemsida>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Sänd till en kollega

0.047