23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Slitstarka Hardox – nu också som kläder

store.hardox.com öppnade den 2 april 2014

Stål är för många en basvara som inte väcker några speciella känslor.

Hardox slitstål från SSAB är annorlunda. Det är något så ovanligt som ett känt och etablerat varumärke inom stålbranschen.

De som använder Hardox är trogna sitt val och byter inte gärna till något annat. De vet att Hardox spar material och energi tack vare sin unika kombination av hårdhet och seghet.

”På SSAB har vi länge fått förfrågningar om kringprodukter till Hardox – till exempel T-shirts, jackor och kepsar. Därför är vi glada att nu öppna en webbshop med en mängd Hardox-inspirerade produkter som matchar stålets kvalitet. I den nya webbshopen finns ett urval av kläder för arbete och fritid och andra praktiska produkter som väskor, mobilskal och termosar.

Webbshopen är givetvis öppen för alla. Man behöver inte vara en stålexpert för att gilla snygga och slitstarka kläder till ett bra pris, säger Jenny Kantelius på SSAB.


Hardox webbshop finns på store.hardox.com

Högupplösta bilder från Hardox webbshop finns här
För övriga bilder, vänligen besök SSAB:s bildbank


För ytterligare information, vänligen kontakta
Jenny Kantelius, SSAB Visual Identity & Design.
Mejl jenny.kantelius@ssab.com, telefon 0702 75 35 83.

SSAB är en världsledande leverantör av höghållfasta stål. SSAB erbjuder produkter utvecklade i nära samarbete med kunderna, för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 45 länder och produktionsanläggningar i Sverige och USA. SSAB är noterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange, Stockholm. www.ssab.com.

SSAB Emea AB
Box 70
101 21 Stockholm
Oxelösunds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563137933

Kontaktperson

LB

Sänd till en kollega

0.047