23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Få de bästa lådor hos BEVOLA

Vi lagerför flera standardstorlekar och tillverkar även specialdesignade lådor

Sedan starten 1968 har BEVOLA arbetat med och producerat BevoBox™ verktygslådor. Dessa lådor har sedan dess utvecklats till flera standardstorlekar och utföranden. Men speciellt också många speciallådor.

När kunden inte hittar lådan de behöver, för att den kanske måste se speciell ut eller ha några speciella mått, kommer de till oss till exempel. Och så gör vi vårt för att det hela ska passa in i en större enhet.

EGEN PRODUKTION
Vår produktion som ligger lokalt i Ringsted har bara vuxit sig större med tiden. Vi producerar och samlar in ca. 8 000 verktygslådor varje år. Förutom att ta fram standardprodukter, jobbar man även med flera specialprodukter. Om kunden har ett önskemål eller några speciella mål gör vår tekniska avdelning sitt för att beräkna och rita så att våra män och kvinnor i produktionen kan slutföra arbetet.

Detta gäller inte bara lådans mått eller design. Det gäller även lådans insida samt andra funktioner som material och lack.

SPECIALLÅDA
Under loppet av ett år tillverkar vi även en hel del speciallådor. Lådor med specialmaterial, i specialstorlekar och/eller inredning. Men också en låda med flera alternativ och flera luckor eller lådor.

Vi har gjort lådor för golfbilar, släpvagnar och traktorer, lådor med tre dörrar, lådor med fjärrstyrd öppning på dörren och lådor i olika storlekar och former för bakom hytten. Dessutom är många av lådorna utrustade med lådor, hyllor, lådor för spännband, LED-lampor och/eller värmeelement.

Med tiden har vi fått olika specialbeställningar, varav många blir en standardvara, då efterfrågan på samma typ är stor. Oavsett vilket, här är några exempel på de många olika specialbeställningar vi har producerat genom tiden.

Om du har några funderingar kring en box och inte riktigt vet hur du ska börja, kontakta oss. Vi står redo att ge råd och hjälpa dig att få det färdiga projektet i hus.

BEVOLA har allt för att bygga lastbilar och släpvagnar.

Läs mer på BEVOLAs hemsida>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Sänd till en kollega

0.094