23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Damaskus Maskinskydd tar ytterligare steg för ökad kundnytta

| Medlemsnyhet | Företag Damaskus Maskinskydd AB

Damaskus Maskinskydd gör sin största investering någonsin och investerar i en Vattenskärmaskin. Investeringen ökar vårt utbud av både plåt- och gummikomponenter till våra kunder.

Det är med glädje vi kan presentera företagets enskilt största investering någonsin: Vattenskärmaskinen NCT 30 från Water Jet Sweden, med dubbla skärhuvuden samt ett bord på 3.000 x 2.000 millimeter. Den innebär att företagets kunder nu kan erbjudas industrilösningar med vattenskärning i både gummi- och plåtämnen.

– Maskinen blir ett perfekt komplement till vår kantbock och svets. Därmed har vi en komplett maskinpark för tillverkning av de flesta typer av komponenter i plåt, säger Peter Almqvist, VD på Damaskus Maskinskydd.

Detsamma gäller även för komponenter i gummi, där vi nu kan erbjuda att vattenskära i gummi. Det kompletterar företagets redan etablerade processer med kemvulkade och formgjutna gummikomponenter.

– En stor investering som innebär att vi nu kan erbjuda både nya och gamla kunder helt nya affärsmöjligheter inom alla industrisegment.

För mer information och vid frågor, vänligen kontakta vd Peter Almqvist.

E-post: peter.almqvist@damaskus.se

Telefon: +46 (0)70 927 95 22


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Damaskus Maskinskydd AB

Anläggarvägen 2
136 44 Handen
Sverige
Damaskus Maskinskydd AB

Sänd till en kollega

0.11