23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hjulkapslar, sidoskyddstäckplåtar och skärmar

| Medlemsnyhet | Företag Bevola Sverige AS

Fräscha upp din bil eller trailer med produkter från BEVOLA

Vi har gjort det enkelt för dig. I vår broschyr har vi samlat alla våra hjulkapslar och tillbehör. Vi har ett stort urval av hjulkapslar på lager med snabb leverans. De finns i många varianter och storlekar passar till de flesta typer av fordon.

Vårt sidohinderskydd kommer i polerat rostfritt stål som håller samma kvalitet som våra välkända BevoBox™ verktygslådor. Vi har två typer av plåtar, ett profilerat och ett med samma design som fronten på våra BevoBox™ verktygslådor. Tillsammans ger detta ett enhetligt och snyggt utseende till din bil/släp.

Sidoskyddstäckplåtarna kan monteras på existerande sidoskydd med 30 mm tjocklek. De ger extra skydd till bakomliggande, t.ex. batterilådor, lufttankar, bränsletankar etc. De kommer i tre olika längder; 500, 1000 och 2500 mm, och i höjderna; 600 och 700 mm.

Vi har aluminiumskärmar, som vi producerar själva, och plastskärmar ifrån Jonesco. Skärmarna fås i olika mått och former. Vi har både vikta och valsade aluminiumskärmar. De valsade skärmarna i five-bar aluminium finns som enkel, boggi och trippelskärm. Jämfört med de traditionella vikta skärmarna, skiljer sig de valsade skärmarna inte bara i utseende, men också med en fin mjuk radie på 650 mm.

Klicka här för mer information på BEVOLAs hemsida>>

Medlemsnyhet

Företag
Bevola Sverige AS

Moränvägen 12
352 45 Växjö
Sverige
Bevola Sverige AS

Sänd till en kollega

0.093