23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dansk produktion avspeglas i garantin hos AC Hydraulic

| Medlemsnyhet | Företag AC Hydraulic A/S

AC Hydraulics hela produktprogram, varav 80 procent säljs på export varje år, produceras fortfarande av AC Hydraulic i Danmark – och det fortsätter man med.

På AC Hydraulic i Viborg har man kontinuerligt investerat i nya maskiner och produktionsmetoder, inklusive robotar, laserskärmaskiner och avancerad CNC-bearbetningsteknik. De högteknologiska fabrikslokalerna bidrar till att optimera kvaliteten och konkurrenskraften, men är även en central del av den plan som säkerställer fortsatt egen produktion på fabrikerna i Viborg på Mittjylland. AC Hydraulics hela produktprogram, varav 80 procent säljs på export varje år, produceras fortfarande av AC Hydraulic i Danmark – och det fortsätter man med. Det gör att AC Hydraulic kan leva upp till löftet om ”no compromise”, vilket avspeglas i produkternas kvalitet, livslängd och garanti. AC garanterar nämligen att reservdelar kan levereras i minst 15 år efter att produktionen av en modell har upphört.

När allt är vår egen produktion är det också vi själva som styr över hur länge vi ska kunna serva alla produkter som vi har ute i verkstäderna”, säger Jesper Vestergaard som ansvarar för försäljningen på den danska marknaden.

Det är just den egna produktionen som gör att AC kan gå i god för lyftutrustningens livslängd – en faktor som är bra för hela värdekedjan. Produktionen i Viborg sker i enlighet med gällande miljölagstiftning, och tillsammans med den väldigt långa produktlivslängden och tillgången till reservdelar ligger detta väl i linje med dagens allt större fokus på hållbarhet. Det här stöds av AC:s målsättning om att producera så effektivt att reservdelar alltid säljs till ett pris som gör att det lönar sig att reparera produkterna. En målsättning som uppfylls till fullo och som gör att äldre lyftutrustning år efter år fortsätter att skapa värde ute i verkstäderna.

”När man investerar i lokalproducerad lyftutrustning blir det inget slit-och-släng. AC har alltid ett stort lager av reservdelar som kan levereras från en dag till en annan, så att verkstaden inte tvingas kompromissa med effektiviteten”, säger Jesper Vestergaard.

Är du intresserad av att lära dig mer om hur AC:s marknadsledande reservdelsgaranti och produktkvalitet kan göra en insats på din verkstad? Då är du välkommen att kontakta Jesper Vestergaard:

Kontakt 
Jesper Vestergaard
Marknadschef,  AC Hydraulic A/S
+45 87276402
jv@ac-hydraulic.dk

Medlemsnyhet

Företag
AC Hydraulic A/S

Fanøvej 6
8800 Viborg
Danmark
AC Hydraulic A/S

Sänd till en kollega

0.112