23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny ingroundlyft höjer nivån på lastbilsservicen

Poulsen lastbilsservice i Olgod är en ny service verkstad för alla märken av lastbilar. För att säkerställa optimala förhållanden i verkstaden har ägaren Rene Poulsen installerat en ny inground lyft från AC Hydraulic.

När Rene Poulsen sommaren 2021 förverkligade drömmen om en egen lastbilsverkstad, var ergonomi och bra arbetsförhållanden första prioritet. Med sin erfarenhet från Volvo och Scania var det därför naturligt för Rene att även inkludera en lyft när han planerade verkstaden.

Lyften förbättrar vår arbetsställning väsentligt när vi bland annat jobbar med bromsarna. Vi får upp allt i en höjd där det är lättare att hantera”, säger Rene Poulsen när vi besöker honom i Ølgod för att följa upp deras erfarenheter av den nya lyften.

För att möta de ökande kraven från moderna fordonsverkstäder och samtidigt framtidssäkra sin verksamhet, valde Rene en ingroundlyft från AC Hydraulic. Lyften är helautomatisk och har användarvänlig trådlös betjäning av de två pelarna, som kan anpassas efter det enskilda fordonet. Det minskar markant förberedelsetiden för Rene och hans medarbetare, medan de fyrkantiga pelarna med en kapacitet på 15 ton vardera ökar effektiviteten och säkerheten i verkstaden. I kombination med en höglyftande pallyftare minskas belastningen på mekanikerns kropp så mycket som möjligt samtidigt som avbrottstiden minimeras:

”När vi har sakerna i rätt höjd går det också lite snabbare att göra reparationerna”, säger Rene Poulsen.

Om du också är intresserad av en ingroundlyft från AC Hydraulic hjälper vi dig att få ut det mesta möjliga av din investering. Vi vägleder dig genom hela processen och utbildar dina medarbetare – utan extra kostnad. Kontakta Lars eller Simon för ytterligare information:

Lars Storgaard
Tel: +45 8727 6450
E-post: ls@ac-hydraulic.dk

Simon Munch Laursen
Tel: +45 8727 6422
E-post: sml@ac-hydraulic.dk 

Eller läs mer här: www.ac-hydraulic.dk/inground-lift

AC Hydraulic A/S
Fanøvej 6
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
VAT nummer: DK23924919
P nummer: 1001567396

Kontaktperson

FAC
Frederik Anker Christensen
fac@acgroup.com

Sänd till en kollega

0.047