23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lufthydraulisk verkstadspress med en kapacitet på 40 ton

| Medlemsnyhet | Företag AC Hydraulic A/S

AC Hydraulic A/S adderar en ny produkt till sin palett av populära verkstadspressar: En världsnyhet inom verkstadspressar, som underlättar arbetet och ökar säkerheten med tunga arbetsuppgifter som involverar pressar.

Som alltid när AC Hydraulic presenterar en ny produkt har man tagit hänsyn till ergonomi, säkerhet och kvalitet. Bland ergonomiska och säkerhetsmässiga förbättringar kan nämnas att produkten uteslutande betjänas med foten.

”Du har nu bägge händerna fria och det ger större rörelsefrihet och bättre precision. Det är framtidens verktyg och den betjänas till 100 procent med foten, vilket ger ännu större säkerhet. Vi har levererat den som private label under de senaste tio åren, så det är något vi har stor erfarenhet av. Vi är glada över att nu kunna erbjuda den till alla våra kunder”, säger Jesper Vestergaard, marknadschef på AC Hydraulic A/S.

AC Hydraulic är specialister på fordonsverkstadsutrustning som underlättar mekanikerns vardag. Med den lufthydrauliska verkstadspressen som betjänas med foten utökas sortiment av robusta och stabila verkstadspressar för verkstäder och industriellt bruk, som företaget varit känt för under flera årtionden.

Samtliga produkter från AC Hydraulic omfattas av en garantiperiod på upp till tio år. 10-årsgarantin omfattar ramar, chassin och stålkonstruktioner, medan man lämnar en 3-årsgaranti på pumpar och cylindrar (hydraulsystemet). Härutöver finns en 15-årsgaranti på leverans av reservdelar.

AC-produkter säljs via AC Hydraulics återförsäljarnätverk i mer än 50 länder.

 

Länk till produkten

Länk till hela produktprogrammet av pressar

 

OM

AC Hydraulic A/S är ett 100 procent danskägt, kvalitetsinriktat produktionsföretag. Vi har mer än 60 års erfarenhet av utveckling, tillverkning och marknadsföring av hydraulisk lyftutrustning för fordonsindustrin.

AC Hydraulic A/S ingår i koncernen AC Group.

Kontaktperson:

Jesper Vestergaard
AC Hydraulic A/S
telefon: +45 87 27 64 02

Medlemsnyhet

Företag
AC Hydraulic A/S

Fanøvej 6
8800 Viborg
Danmark
AC Hydraulic A/S

Sänd till en kollega

0.094