23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Framtidens industri diskuteras på Manufacturing Innovation

Tillverkare och teknikledare kommer att visa hur data och digitala lösningar förändrar tillverkningen på Manufacturing Innovation Forum från 10:00-12:00 CET den 17 mars.

Tillverkare som Lamborghini och teknikledare inklusive Panasonic, Deloitte, Librestream, Zetes och Logiscend kommer att visa hur Industry 4.0-data och digitala lösningar kan förvandla produktionen på Manufacturing Innovation Forum, vilket sker online från 10:00 till 12:00 CET den 17 mars.

"Att utnyttja kraften i data och digitala lösningar för att driva slank och lönsam tillverkningsverksamhet har aldrig varit viktigare", säger Luca Legnani, European Field Marketing Manager för Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe. "Detta onlineforum samlar kunder och teknikexperter som redan implementerar Industry 4.0-lösningar för att dela sina lärdomar med andra tillverkningsledare och chefer i ett evenemang som inte får missas."

Föreläsare kommer att diskutera hur teknik kan hjälpa till att omvandla produktiviteten inom alla tillverkningsområden från varumottagning till produktion och in i leveranskedjan.

På agendan står bland annat:

  • En rundtur i Deloittes toppmoderna Smart Factory of the Future för att få en överblick över alla möjligheter för tillverkare.
  • Lamborghini berättar om sin resa med att implementera sin smarta fabrikslösning.
  • Zetes visar hur man uppnår synlighet i realtid och full lagerkontroll från varumottagning till leverans i det anslutna lagret.
  • Librestream demonstrerar hur man använder Augmented Reality-aktiverad teknik för fjärrsamarbete för att öka effektiviteten.
  • Panasonic Connect Europe visar hur dess utbud av lösningar, från smart mobilitet för kvalitetskontroll till smarta fabrikslösningar och smart containerhantering, kan ge omedelbar avkastning för tillverkare idag.

För mer information och för att registrera dig för detta kostnadsfria onlineevenemang, besök: https://hopin.com/events/manufacturing-forum

Panasonic Toughbook
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

CA
Cecilia Anberg
cecilia@digitalpr.dk

Sänd till en kollega

0.079