23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En flexibel låda

Ett smart system som är platssparande och monteras bakom förarhytten

EN FLEXIBEL LÅDA
För att hänga med i tiden och inte minst våra kunders behov arbetar vi hela tiden på våra välkända produkter, såsom vårt låd-tanksystem. Detta system finns i 4 olika modeller och vi har gjort det så flexibelt att du enkelt kan lägga till något mer till din modell, om du så önskar.

BEVOLAS LÅD-TANKSYSTEM
Ett smart system som är platssparande och monteras bakom förarhytten. En kombination av BevoBox™ verktygslådor och ev. en hydrauliktank, som rymmer upp till 250 liter. Denna lösning ger möjlighet till extra förvaring. Monteringen är dessutom justerbar för att passa olika chassibredder. BevoBox™-verktygslådorna kan inredas efter behov.

Det finns fyra modeller att välja mellan. Det finns ett lådsystem exklusive hydrauliktank, med eller utan överskåp, och så finns det ett låd-tanksystem inklusive hydrauliktank, med eller utan överskåp.

Både låd- och låd-tanksystemet har samma längd och djup, det är bara höjden som varierar eftersom systemet kommer med eller utan överskåp.

FLEXIBELT SYSTEM
Fördelen med just detta system är att det är så flexibelt. Om du till exempel har köpt ett lådsystem utan överskåp, men sedan ändrar dig och vill ha överskåp, kan det enkelt beställas separat och monteras i efterhand. Om du däremot inte vill ha överskåpet längre kan detta enkelt tas bort.

Om du redan från början är osäker på om du behöver en hydrauliktank eller inte, så kan du köpa ett lådsystem och få monterat en hydrauliktank i efterhand. Hydrauliktanken kan även köpas separat.

Därutöver kan du också köpa alla tillbehör till hydrauliktanksystemet hos oss, om du t.ex. behöver byta filtret, slangen eller något annat.

Klicka här för mer information>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Sänd till en kollega

0.078