23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Håll dig varm med BEVOLA

| Medlemsnyhet | Företag Bevola Sverige AS

Vi erbjuder kvalitetsprodukter för konstruktion av bl.a. lastbilar, släpvagnar och trailers. Vårt breda utbud av högkvalitativa produkter gör att vi kan leverera lösningar i alla storlekar. Du behöver bara handla från ett ställe!

BEVOBOX™ VERKTYGSLÅDOR OCH TILLBEHÖR
Vi vet hur viktigt det är att utrustningen är i ordning och inte minst matchar behovet. Det är bland annat också därför vi utvecklade våra välkända BevoBox™-verktygslådor. De finns att få i många olika standardstorlekar i aluminium, mix eller faner. Men vid önskemål om en särskild storlek och utseende står vårt utvecklingsteam och våra rådgivare redo att hjälpa till med att hitta rätt lösning.

Utöver att designa, utveckla och producera BevoBox™-verktygslådor hjälper vi också till med att inreda lådorna. Alla har olika behov och önskemål som vi försöker att hitta lösningar på. I denna kalla och mörka tid kan det t.ex. handla om ljusskenor, krokar, värmeelement eller lådor. Vi har allt.

Läs mer om våra egentillverkade BevoBox™-verktygslådor i broschyren här nedan.

UTRUSTNING FÖR HYTTEN
Vi erbjuder inte bara produkter för utomhusbruk eller konstruktion av lastbilar, släpvagnar och trailers. Vi har även utrustning för att orka med de riktigt långa resorna. Många chaufförer behöver kunna få i sig något varmt eller kallt att dricka när de är ute och åker. Många behöver också kunna äta något på vägen. Det kan ju många gånger vara långt mellan stoppen. Och som man brukar säga: ”Äta och dricka bör man, annars dör man”.

Det kan vi också hjälpa till med. Vi har nämligen ett stort utbud av bl.a. kylboxar, kaffemaskiner och mikrovågsugnar – specialdesignade för lastbilen och de långa resorna. Du hittar vårt urval av produkter här nedan.

SÄKERHETEN FÖRST
Vi på BEVOLA bryr oss mycket om säkerheten, särskilt för chaufförerna. Därför erbjuder vi våra egentillverkade BevoGrip™-sandspridare som finns att få i olika storlekar, snökedjor till däcken, lastsäkring, bra kvalitetslampor och kamerasystem. BEVOLA har allt!

Klicka här för mer information

Medlemsnyhet

Företag
Bevola Sverige AS

Moränvägen 12
352 45 Växjö
Sverige
Bevola Sverige AS

Sänd till en kollega

0.063