23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PMH-Hallen som klarar av ett tuffare klimat

| Medlemsnyhet | Företag PMH International AB

Polarhallen är förstärkt och dimensionerad för att klara snö- och vindlaster i Sveriges nordligaste breddgrader. Hallens spännsystem för väggar och tak säkerställer lång livslängd och minimerar behovet av underhåll.

Polarhallen är dimensionerad för att stå i snözon 2,5-4,5 vilket innebär att den är förstärkt för att klara höga snölaster. Stommen är CE-märkt enligt EN-1090 vilket innebär att svetsning, galvanisering och kontroller är utförda av certifierade verkstäder. Detta borgar för en hög kvalité. 

Hallens väggbeklädnad består av en mycket stark polyesterväv som är plastbelagd och lackerad för att skapa en glatt yta vilket bidrar till att snön glider av takytan. Polarhallen utrustas som standard med en robust manuell vikport som fungerar i alla väder.

Polarhallen måttanpassas och kan utrustas med olika tillval efter behov. Den kan t.ex. utrustas med snörasskydd för att undvika att snö och vatten kommer ner i portöppningen. För att läsa mer om de olika tillvalen som finns, klicka här.

PMH Polarhallen går även att ganska snabbt och enkelt att isolera med samma typ av isolering vi använder på Climathallen eller kan välja den mer traditionella metod som vi använder i Thermohallen.

PMH-Hallen erbjuder ett brett utbud av lagerhallar, lagertält och tälthall för alla olika behov. Vill ni se hela vårt utbud, klicka här.

Medlemsnyhet

Företag
PMH International AB

Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Sverige
PMH International AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.109