23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dags att registrera för European Touhgbook Ambulance Forum

| Medlemsnyhet | Företag Panasonic Toughbook

Möt kollegor från ambulansorganisationer runt om i Europa och lär dig mer om hur modern teknik påverkar framtidens ambulansarbete.

Det har blivit dags att registrera sig för för European TOUGHBOOK Ambulance Forum – ett spännande event som hålls online och samlar teknikexperter och ambulanstjänster för att diskutera hur tekniken formar sektorns framtid. Det kostnadsfria eventet äger rum mellan klockan 10:00-12:00 torsdagen den 25 november. Klicka här för att registrera dig: https://toughbook.panasonic.eu/ambulance-forum 

Ambulansforumet hålls i kölvattnet av det framgångsrika European TOUGHBOOK Police Forum som gick av stapeln tidigare i år. White Space Strategy kommer att diskutera hur COVID har påskyndat användningen av fjärrsjukvårdslösningar, hur framtiden innebär mer integrerad kommunikation mellan frontlinjepersonal och sjukhustjänster samt hur Android skulle kunna vara sektorns givna val av operativsystem i en snar framtid. Branschexperter och teknikledare från företag som Microsoft, Intel och NetMotion närvarar för att berätta mer om digitaliseringen inom ambulanssektorn, de senaste innovationerna inom mobil datoranvändning, utmaningar med att upprätthålla kritiska förbindelser i frontlinjen och de potentiella fördelarna för ambulanssjukvården som introduktionen av Windows 11 för med sig.

För mer information, vänligen besök: https://toughbook.panasonic.eu/ambulance-forum    

Medlemsnyhet

Företag
Panasonic Toughbook

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Panasonic Toughbook

Sänd till en kollega

0.079