23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

BITO rekryterar erfaren säljare

| Medlemsnyhet | Företag BITO Lagersystem

BITO Lagersystem har anställt Dag Jinghede som ny Area Sales Manager med ansvar för Mälardalen. Dag har lång erfarenhet och stor kunskap inom lagerinredning.

Han började arbeta som montör direkt efter gymnasiet och startade sedan en egen monteringsfirma tillsammans med sin bror. Verksamheten utvecklades till att även omfatta försäljning och projektering av lagerinredning. Han har även arbetat med besiktningar och andra säkerhetsfrågor i lagermiljö.

– Jag känner till BITO sedan många år och vet att de har ett starkt kvalitetsfokus. Jag ser det som en spännande utmaning att få vara med och öka kännedomen om varumärket på den svenska marknaden. Med min bakgrund och kontaktnät i branschen blir det förhoppningsvis en kort startsträcka, säger Dag Jinghede.

Marknaden för lager- och logistikfastigheter har fått ett rejält uppsving de senaste åren och prognoserna ser fortsatt ljusa ut, mycket till följd av ökad e-handel. I sin roll på BITO kommer Dag att arbeta med både nykundsbearbetning och utveckling av befintliga kundrelationer.

– Varje lagerprojekt är lite unikt på sitt sätt vad gäller storlek på företaget, vilket gods som hanteras, varulagrets omsättningshastighet, plockmetoder etc. Det är många parametrar att ta hänsyn till. Som säljare gäller det att vara lyhörd för kundens önskemål och samtidigt vara en rådgivare som kommer med förslag på smarta lösningar, säger Dag.

Fakta
Dag Jinghede
Bor: Örebro
Född: 1962
Familj: Sambo och ett barn
Fritid: Idrott och friluftsliv

Medlemsnyhet

Företag
BITO Lagersystem

Florettgatan 29c
254 67 Helsingborg
Sverige
BITO Lagersystem

Sänd till en kollega

0.062