23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vi söker medlemmar som vill berätta om sin förändringsresa

| Medlemsnyhet | Företag Transportföretagen TF AB

Digitalisering, automatisering, global konkurrens – och dessutom en pandemi. Transportbranschen genomgår en förändring.

Transportföretagen söker nu efter medlemmar som vill berätta sin historia och därigenom visa upp goda exempel på branschens förändringsresa.  Representanterna kommer att ges utrymme i Sveriges största finanstidning.

Det har varit en minst sagt prövande tid för stora delar av transportnäringen, i synnerhet för passagerartransporter. Samtidigt pågår sedan flera år tillbaka en större branschförflyttning där nya konsumentvaror, ökade hållbarhetsmål, digitalisering och andra faktorer ritar om kartan. Mitt i allt detta står alla de bolag i Sverige som förflyttar passagerare och gods och som dagligen arbetar för att hålla samhället i rörelse.

”Vi är Sveriges tuffaste bransch och klarar av det mesta. Nu måste vi berätta om vad våra medlemmar har åstadkommit”, säger Mychele Östman, kommunikationschef på Transportföretagen.

Det är också bakgrunden till den kampanj som Transportföretagen nu lanserar under namnet Från A till B – en bransch i förflyttning, och som syftar till att visa upp goda exempel på bolag som hittar nya lösningar, marknader och som ligger i framkant. De utvalda medlemsföretagen kommer sedan att ges utrymme i Sveriges största finanstidning.

”Vi vet att det finns hundratals berättelser där ute som förtjänar att lyftas fram, vi ska se till att en handfull kommer ut brett för att stolt kunna representera hela vår bransch”, avslutar Mychele Östman.

För att delta ska bolagen skicka en kort motiveringen till varför de är en god representant för transportbranschen till kommunikation@transportforetagen.se, därefter kommer representanter att väljas ut och kontaktas.

Bedömningen görs löpande då branschen kommer att visas upp i flera nummer under året, men bolag uppmanas att skicka in så snart som möjligt för att öka sina chanser att synas.

Läs mer om kampanjen här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Transportföretagen TF AB

Fack 1624
FE 965
751 75 Uppsala
Sverige
Transportföretagen TF AB

Sänd till en kollega

0.078