23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Varför minskar inte lastbilstransporterna i Sverige?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Den mesta statistiken på lastbilstransporter i Sverige handlar om de inhemska lastbilarna, det finns visserligen även statistik på utländsk trafik men till stor del är denna uppskattad och inte minst underskattad.

Statistikunderlagen härrör enbart från EU-länder och kvaliteten på denna statistik varierar kraftigt från land till land. Vissa EU-länder har inte rapporterat in något underlag alls. Utöver lastbilarna från EU-länder bör även lastbilar från icke EU-länder räknas med. Det finns till exempel ingen statistik på de ryska lastbilar som trafikerar Sverige. De utländska lastbilarna transporterar inte enbart gods till och från Sverige de tränger sig i allt större grad in på inrikestrafiken. Det finns flera problem med detta, dels bristande statistik på godstrafiken men framför allt både miljö- och trafikfarliga lastbilar.

En annan anledning till att lastbilstrafiken inte minskar är den ökade e-handeln. Dels ligger många av e-handelns lager inte vid järnvägar och sen tillkommer alla leveranstransporter till slutkonsumenten, för att inte tala om alla returer.

Problemet är inte lika stort vid kapitalvaror eller i förväg måttbeställda varor. Beställer du till exempel ett kök från Handcrafted Interior så lär du inte behöva skicka tillbaka det eftersom det hela är måttanpassat för att passa perfekt i din bostad. När du bestämt dig för att köpa ditt kök hos Handcrafted Interior så får du hjälp av deras hjälpsamma inredningskonsulter att välja i vilken av deras sju designlinjer du ska ta utgångspunkt. Det kan vara Shaker med inspiration från New England på 1800-talet, Clean med sin tidlösa och funktionella design eller kanske Tapped som domineras av omsorgsfullt tillpassade och fingerskarvade lådor av ek utan fronter, du väljer vad som passar bäst i din bostad och utifrån dina individuella behov.

Nu kanske det inte är ett kök du söker och då kan det vara bra att veta att Handcrafted Interior även erbjuder andra snickrade och måttanpassade lösningar så som inbyggda skåp, walk in closet, hyllor, barnmöbler, badrumsmöbler, förvaringslösningar och mycket mera.

Med sina duktiga snickare och verkstad i Lettland kan Handcrafted Interior säkra både en hög kvalitet, attraktiva priser och snabba leveranser. Det är samma duktiga snickare som från grunden tillverkar din inredning utifrån din bostads unika mått som sedan kommer hem till dig och monterar den färdiga produkten. Detta är ytterligare en del i ledet för att säkra en perfekt produkt.

Med inredning i massivt trä får du en oanad grad av harmoni i hela ditt hem.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062