23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nu lanserar Camfil tjänsten ”Clean Air as a Service”

| Medlemsnyhet | Företag Camfil Svenska AB

Nu gör vi det enklare att få bättre luftkvalitet på jobbet med vår nya tjänst Clean air as a service. Du betalar för rätt mängd ren luft, där full funktionsgaranti och service ingår.

Tjänsten Clean Air as a Service har växt fram i bolaget som en förlängning av Camfils existerande utbud. ”Flera kunder har efterfrågat en tjänst som denna. De är vana vid att vi kan hjälpa dem att förenkla deras vardag på flera sätt, så detta kändes som ett naturligt steg för oss som har marknadens bästa effektivitet på luftrenare.” säger Anders Olsson, affärsområdesansvarig för Luftrenare på Camfil Sverige.

Tjänsten innebär en helhetslösning för kunden där de endast betalar för rätt mängd ren luft på månadsbasis. All utrustning, filterbyten och eventuell service ingår och då balansräkningen inte påverkas får kunden dessutom större kontroll över kostnaderna.

Luftsensorer ingår

”Vi har många kunder som är mycket nöjda med den höga kvalitet som våra luftrenare ger idag. På detta sätt gör vi det enkelt för alla våra kunder att förse sin personal med en bättre arbetsmiljö på ett enkelt sätt” berättar Fredrik Häggström, Försäljningschef för Nya Affärer på Camfil Svenska . ”Vår luftsensor Air Image™ ingår också i paketet, vilket gör det enkelt för både oss och kunden att hålla koll på partikelnivåer i luften och därigenom justera luftrenarna vid behov. T.ex. för olika årstider. Du loggar enkelt in på mobilen eller datorn i vår portal för att få en helhetsbild över värdena för lokalen”.

Läs mer om tjänsten eller om vår luftsensor Air Image™ på camfil.se/ren-luft

För ytterligare information eller kommentarer, kontakta

Fredrik Häggström

Sales Director, New Business and NE Europe
+46 70-265 44 13

fredrik.haggstrom@camfil.com

 

I över ett halvt sekel har Camfil hjälpt människor att andas ren luft. Som ledande tillverkare av renluftslösningar av premiumklass, förser vi med kommersiella och industriella system för luftrening och stoftavskiljning som förbättrar produktivitet och utrustning, minimerar energianvändning och gynnar människors hälsa och miljön. Vi är övertygade om att de bästa lösningarna för våra kunder också är de bästa lösningarna för vår planet. Det är därför vi i varje steg på vägen - från design till leverans och över hela livscykeln - överväger effekterna av vad vi gör både för människor och i världen runt omkring oss. Genom ett nytt tillvägagångssätt för problemlösning, innovativ design, exakt processkontroll och ett starkt kundfokus strävar vi efter att spara mer, använda mindre och hitta bättre lösningar - så vi alla kan andas lättare.

Camfil-gruppen har sitt huvudkontor i Stockholm och har 30 produktionsenheter, 6 R&D-center, lokala försäljningskontor i 30 länder, cirka 4 800 anställda och växer stadigt. Vi är stolta över att hjälpa kunder i en mängd olika industrier och i andra verksamheter över hela världen. För att upptäcka hur Camfil kan hjälpa dig att skydda människor, processer och miljö, besök oss på www.camfil.se.

Medlemsnyhet

Företag
Camfil Svenska AB

Box 130
619 23 Trosa
Sverige
Camfil Svenska AB

Sänd till en kollega

0.062