23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Se slutresultatet innan du börjar med köksrenoveringen

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Möjligheterna vid renovering av köket skiljer sig åt.

Du kan göra allt från att riva ut hela köket och bygga upp ett nytt till att göra små enkla förbättringar som ger dig ett bättre rum för matlagning. Du själv sätter nivån på hur stort ingrepp du vill och behöver göra.

Innan du börjar är det bra att fundera på vad du vill göra och hur du föreställer dig att slutresultatet ska bli. Att skapa sig en bild i huvudet av det nya köket. Här kommer några snabba tips att tänka på vid köksrenoveringen.

Avlastningsytor runt spis och micro
Avlastningsyta runt spis och mikrovågsugn är det första att tänka på. Ytor är otroligt att inte glömma när du renoverar köket. Köket är en plats där det är oundvikligt att inte behöva ytor för avlastning av matvaror, redskap, tallrikar etc.

Tänk efter vid hörnen
Apparater ska generellt sett inte finnas i hörn. Om du trots allt behöver ställa en kaffekokare eller någon annan apparat i ett hörn, planera denna noggrant och kontrollera att hörnen inte stör.

Anledningen är naturligtvis att apparater behöver öppnas, stängas eller dras ut etc. Ett hörn kan då störa detta. Vad är mer irriterande än att inte kunna öppna luckan till micron utan att den slår i väggen eller inte kunna ta ut kaffekannan ur kaffekokaren?

Läs bloggar och råd från andra
Ett sista tips innan du sätter igång är att läsa bloggar från andra. Du är garanterat inte den första som ska renovera köket. Det har gjorts av tusentals andra. Många tycker dessutom om att dokumentera detta genom att skriva bloggar om renoveringen. Utnyttja detta och läs dessa bloggar och guider. Även om du tror att du vet hur renoveringen ska genomföras kan du alltid få nya insikter och tips.

Börja hos byggstart
Byggstart är ett bra ställe att börja på. De har tydliga guider och instruktioner kring renovering av olika utrymmen i hemmet. Däribland köket. Lär dig mer hos Byggstart genom att besöka deras hemsida.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078