23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

E-handeln växer och antalet transporter ökar

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

E-handeln har varit på stark frammarsch de senaste åren och trenden ser ut att hålla i sig.

Alla som bor på glesbygden har sett hur butiker i centrumkärnan har fått stänga ner på grund av den ökade konkurrensen från e-handeln.

Och det är kanske inte så konstigt med tanke på hur bekvämt det är att handla hemifrån. Kunderna slipper köa och produkterna blir billigare eftersom butikerna inte behöver hålla sig med dyra lokaler i centrum. Inte minst är det pyssel och hobby som har växt på senare år.

Pyssel och hobby är ett starkt segment på nätet
Pyssel och hobby säljer stort på nätet. Det är inte märkligt med tanke på att produkterna ofta är lätta och små och till och med ibland ryms i ett kuvert. Det gör det billigt att skicka och kunderna slipper dyra fraktkostnader.

Idag finns det också riktigt snygga sätt att presentera produkter på. Kunderna kan själva vrida och vända på produkterna och se dem från alla håll. Handlar det om glasögon finns det varianter där konsumenterna får fota sitt ansikte och sedan kan se hur olika glasögon skulle passa. Tekniken utvecklas hela tiden och den berör alla produktsegment, även pyssel och hobby.

Handla online och spara pengar
Att handla online innebär alltså många fördelar för dig som handlar. Du sparar pengar och det är enkelt att hitta precis det du söker. Mycket e-handlare har infört söktjänster som liknar googla på det sättet att de själva föreslår sökord i takt med att du skriver i sökrutan. I takt med att tekniken utvecklas och det blir allt enklare att handla online växer e-handeln.

Metoderna för betalning är även dem väldigt smidiga idag. Med Klarna går det snabbt att fylla i sina uppgifter och ett köp är ofta bara ett enda klick bort idag. Det innebär fler transporter för transportbranschen!

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094