23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sänkningsfjädrar: för den som bryr sig om sin bil

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Såhär säkrar du extra komfort i din bil

Om du är bilägare har du säkert på någon tidpunkt tänkt ”Det skulle vara skönt med lite mera komfort i den här bilen”. Det finns många svenskare som tycker att det kan vara ganska svårt att hitta rätt produkt på marknaden, även om det finns många leverantörer. Det är till och med också en svår beslutning, att skulle börja fixa till bilen om inte det direkt finns ett problem.

Det kan verka mycket krångligt att försöka fixa sin bil, om man inte vanligt gör den sortens arbete. Här hos oss rekommenderar vi att man alltid pratar med en mekaniker, innan man börjar fixa till sin bil.

Installationen av nya sänkningsfjärdrar medverkar till en ökad säkerhet när du kör.

Sänkningsfjädrar har samma elasticitet och styrka som originalen, dock bidrar dom till at bilen håller sig rätt på vägen och är närmre marken. Detta har såklart en påverkan på hur bra bilen håller sig när du svänger i skarpa sväng, här hjälper det till med att hålla greppet på vägen.

Sänkningsfjädrar eller original?
Som sagt, då bidrar sänkningsfjädrar till en ökad komfort, när du kör i din bil. Vi tycker inte att man skall byta sina fjädrar, utan att det finns någon anledning. Dock vill vi då rekommendera att man byter ut sina fjädrar med jämna mellanrum. Det är inte säkert för dig eller andre i trafiken, om du kör runt med slitna fjädrar av envishet.

Om du har kört över 10,000 mil eller i et par år i din bil, vill rekommendera att man skall byta sina fjädrar, där risken för att du har för slitna fjädrar är stor. Såklart behöver du inte att vänta, för om du verkligen inte är glad för hur dina fjädrar presterar då är det självklart att byte av fjädrar är ett bra beslut.

Du måste komma ihåg, att du skall byta ut mer än bara en fjäder! Om du har kört i din bil i et tag, och en fjäder är nedsliten då måste du som minimum byta ut motsatta fjädring också. På det sättet säkrar du att din bil har samma stabila läge, utan risk för någon form för instabilitet.

Komfort behöver inte vara dyr
Nu tänker du kanske att det måste vara dyrt att köpa flera fjädrar på en gång, och så kan det i vissa tillfällen också vara. För om du har stora förväntningar och vill ha den allra bästa produkten som existerar, då vill det alltid kosta en bra bit. Men som tur är så finns det många olika sorters fjädrar, som kan leverera bra resultat.

Alltså, om du inte är nöjd med hur din bil kör, om din bils väg grep känns lite instabil eller om det bara är länge sen du har bytet fjädrar, då kan vi klart rekommendera att få kollat upp dom och eventuellt att du köper nya.

Om du inte vet vart du skall börja, kan du få billiga Coilovers på Billiga-coilovers.se att kolla några av deras bra erbjudanden.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047