23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nokian Tyres är Sveriges mest rekommenderade däckmärke

| Medlemsnyhet | Företag Nokian Däck AB

YouGov har publicerat sitt årliga Brandindex över Sveriges mest rekommenderade varumärken 2018. Nokian Tyres är det mest rekommenderade däckföretaget och placerar sig på tredje plats på listan efter Swish och det trådlösa hemmaljudsystemet Sonos.

Nokian Tyres har varit bland de bästa i YouGovs Brandindex flera år i rad. I år är företaget inte bara det mest rekommenderade däckföretaget utan även det mest rekommenderade av alla företag inom segmentet bilbranschen. Volvo hamnade på åttonde plats, däckföretaget Continental på tionde plats och branschkollegan Michelin på fjärde plats.

– YouGov Brandindex bekräftar det höga förtroendet våra kunder har för oss som leverantör. Det är ett väldigt fint betyg och vi arbetar dagligen för att förenkla och utveckla affären och samarbetet. Att vara lyhörd och lyssna på sina kunder är viktigt i alla branscher, säger Petra Binken Marketing Manager på Nokian Tyres i Sverige.

YouGov mäter i Sverige cirka 300 svenska varumärken dagligen. Varje dag genomförs  160 intervjuer bland allmänheten i Sverige som ger sin uppfattning av olika varumärken. Rankningen på Brandindex baseras på genomsnittlig data under perioden 1 november 2017 – 31 oktober 2018 och samtliga intervjuer har gjorts med kunder till respektive varumärke/företag. YouGov inkluderar endast varumärken som baseras på minst 200 intervjuer under perioden.

Mer om YouGov Brandindex

För mer information kontakta:
Petra Binken, Marketing Manager
petra.binken@nokiantyres.com
Tfn: 08-474 74 47


www.nokiantyres.se

Twitter  I YouTube I Facebook I Linkedin

Nokian Tyres är världens nordligaste däcktillverkare och ett av de mest hållbara företagen i världen. Vi erbjuder trygghet i alla körförhållanden genom att utveckla säkra och miljövänliga däck av hög kvalitet för personbilar, lastbilar och tunga maskiner. Vi är speciellt välkända för våra innovativa vinterdäck. I vår koncern ingår också däckkedjan Vianor, specialister på bilservice och däckservice. Nokian Tyres omsättning uppgick till cirka 1,6 miljarder euro år 2017 och antalet anställda är cirka 4 600. Nokian Tyres aktie noteras på Nasdaq i Helsingfors. Mer information finns på www.nokiantyres.se

 

Medlemsnyhet

Företag
Nokian Däck AB

Box 3002
195 03 Märsta
Sverige
Nokian Däck AB

Sänd till en kollega

0.066