23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från PMH International AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 2

VACUMASTER Comfort – Ny ännu bättre!

den 20 oktober 2021

VACUMASTER Comfort vakuumlyft för bättre ergonomi och arbetsmiljö. Moduluppbyggd med längsok i aluminium och integrerad vakuumtank.

Lufttelfer för kontinuerlig drift i tuffare arbetsmiljöer

den 10 oktober 2021

JDN Profi krokmonterad lufttelfer är försedd med toppkrok och finns med lyftkapacitet från 125 kg upp till 100 ton. Den är konstruerad för kontinuerlig användning i extrema arbetsmiljöer.

Pelarknäckarm Hymer ett effektivt hjälpmedel

den 27 september 2021

Pelarknäckarm Hymer med snabb och enkel montering i betonggolv.

Kostnadseffektiv lagringsyta för återvinning

den 20 september 2021

En lagerhall för återvinning från PMH-Hallen är en ideal lösning då lagringsytan är kostnadseffektiv och lagringshallen tål att utsättas för hårda miljöer i tufft klimat.

JUMBO Low-Stack vakuumlyftare - för enkel hantering

den 10 september 2021

Jumbo Low-Stack från Schmalz är den idealiska, ergonomiska hanteringslösningen för att plocka upp gods och arbetsstycken från låga positioner eller för att nå ner i transportbehållare.

Portaltravers ERIKKILA – Ger full frihet

den 9 september 2021

Golvmonterade portaltraverser, en alternativ lösning till den vanliga upphängningen i taket. Dessa fristående portaler passar utmärkt då takkonstruktionens bärighet inte räcker till.

LOGITRANS Rotator - i ny version

den 31 augusti 2021

Rotatorn finns i tre nya unika modeller. De båda modellerna med boxhållare kan tilta behållare och lådor så att användaren kan nå innehållet utan att sträcka sig och belasta ryggen. Med dessa modeller kan man också tömma behållaren helt upp och ner.

Lyftvagn HOVMAND Impact 90 - effektiv och snabb

den 24 augusti 2021

IMPACT 90 är inte bara den snabbaste lyftaren i HOVMAND breda sortiment, den är även utrustad med mjuk start/stopp. Den är konstruerad för maximal daglig användning och rör sig lätt, lyfter och transporterar föremål.

Livsmedelklassad telfer med stor flexibilitet

den 7 juli 2021

JDN Mini i livsmedelsklassat utförande är en luftdriven kättingtelfer med stor flexibilitet och smidighet. Med sin kompakta form är den lätthanterlig och har en låg egenvikt.

7 bra anledningar, varför du ska leasa din lagerhall!

den 23 juni 2021

Att leasa en lagerhall från PMH-Hallen är en smart lösning när ni ska kostnadseffektivisera era lagerbehov. Oavsett om ni ska expandera, förnya, få ner driftskostnaderna eller har ett behov att väderskydda ert material. Så har vi en lösning för er.

Nya Multisugfötter för Jumbo Flex

den 16 juni 2021

PMH International AB kompletterar vakuumlyftaren Jumbo Flex med fler unika sugfötter.

Effektivisera era lyftbehov – spar tid och pengar!

den 8 juni 2021

Vakuumlyft är en mångsidig, flexibel lyftlösning som enkelt och effektivt hanterar gods av varierande storlek och form.

PMH Radiostyrning

den 31 maj 2021

Styr dina enheter med praktisk radiostyrning från PMH. Vår utrustning håller högsta kvalité och är både effektiv och användarvänlig. Vår radiostyrning är gjorda för att klara av tuffare miljöer.

Enkelbana från Erikkila – Mångsidig lösning

den 24 maj 2021

Enkelbana är en perfekt lösning för snabba förflyttningar för laster upp till 1500 kg. Finns både med aluminium- eller stålskena, de kan även erhållas med inbyggd strömskena.

Stapla enkelt kartonger på höjden med JUMBO Flex High-Stack

den 17 maj 2021

Med JUMBO Flex High-Stack vakuumlyftare erbjuder Schmalz unik en säker lösning för stapling av kartonger/lådor med upp till 50 kg vikt i ett ergonomiskt optimalt upp till 255 cm högt.

Lagerhallen med inbyggd avfuktning

den 10 maj 2021

PMH-Hallens Torrluftslager är en idealisk och energisnål lösning för lagring av fuktkänsligt material. Hallens täta konstruktion gör att den inre miljön kan kontrolleras effektivt genom avfuktning utan behov av värmeisolering eller uppvärmning.

Skräddarsytt digitalt möte för just era lyftbehov

den 4 maj 2021

I dessa tider när vi inte kan träffas lika lätt är det dags att börja använda tekniken. Därför bjuder vi in er till att boka möte för produktdemo i vår nya digitala studio.

Balanslyftare Dalmec - För viktlös hantering

den 26 april 2021

Våra balanslyftare och lyftarmar är perfekta för upprepande godshantering där de kan arbeta snabbt och effektivt. Vi har flera olika modeller beroende på hur den ska användas.

Spännande nyheter i PMHs nya sortilog

den 19 april 2021

PMH erbjuder effektiva lösningar för lyft och materialhantering till den svenska marknaden sedan 1974. I deras nya sortilog kommer ni se allt från manuella lyftblock till lyftvagnar från HOVMAND.

PMH-Hallen – ny katalog och nya möjligheter

den 12 april 2021

PMH-Hallen är en av de marknadsledande aktörerna för lagertält. I mer än 40 år har PMH-Hallen erbjudit kvalitetshallar för lager, produktion & uthyrning. I den nya uppdaterade katalogen kan ni se alla de olika hallarna och möjligheterna som erbjuds.

Portaltravers ERIKKILA – Ger full frihet

den 6 april 2021

Golvmonterade portaltraverser, en alternativ lösning till den vanliga upphängningen i taket. Dessa fristående portaler passar utmärkt då takkonstruktionens bärighet inte räcker till.

Livsmedelklassad telfer med stor flexibilitet – JDN Mini

den 29 mars 2021

JDN Mini i livsmedelsklassat utförande är en luftdriven kättingtelfer med stor flexibilitet och smidighet. Perfekt för miljöer med högre hygienkrav t.ex. läkemedel- och livsmedelsindustrin.

Snabba och enkla lyft med JUMBO Flex Vakuumlyftare

den 22 mars 2021

JUMBO Flex är framtagen för snabba lyft och enkel hantering av kartonger, säcker, burkar och andra typer av gods. Tack vare enhandsmanövrering får man en exakt hantering av godset.

WIMAG Aluminium bockkranar – Det ultimata lyfthjälpmedlet

den 15 mars 2021

WIMAG Aluminium bockkranar finns i kapaciteter från 500 kg till 3000 kg i olika utföranden. Bockkranarna är tillverkade i hög kvalitativa aluminiumprofiler som innebär att de har låg egenvikt och därmed är lätta att förflytta med sig.

Resultat per sida:12244896
Sida av 2

Fakta om PMH International AB

Adress
PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad

Region
Sverige
Skåne län
Ystads kommun

Telefon: +46 (0)411-138 00

VAT nummer: SE5560352097

Anställda: 26

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Håkan Persson
Avdelning: PMH-Hallen
Telefon: +46 41113800

Niklas Håkansson
Telefon: +46 41113800

Sänd till en kollega

0.141