23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Monitor ERP System AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 1

Färre anpassningar efter uppgradering till G5

den 18 mars 2022

Många av Monitors kunder som i dag använder G4 kan se fram emot att bli av med sina anpassningar. Många specialbyggda, kundunika lösningar är nu möjliga att skapa på egen hand.

Maximera effektiviteten med nesting

den 15 mars 2022

Med Monitors nesting-integration skapar du sömlösa kopplingar mellan ditt affärssystem och dina maskiner. Du maximerar effektiviteten i din produktion, och minskar spill – nyckelfaktorer till ett gott resultat.

Möt Monitors nya utvecklingschef för G5

den 22 februari 2022

Sedan Peter Svensson upptäckte programmering för över 20 år sedan har kodandet utvecklats till en passion. Efter snart 13 år på företaget har det blivit dags att axla ett nytt ansvar. Möt Monitors nya chef för utveckling av G5.

De 3 största utmaningarna för tillverkande företag utan ERP

den 8 februari 2022

Det finns många slags tillverkande företag som alla har flera utmaningar i deras dagliga verksamhet. Av de företag som väljer att byta till vårt affärssystem MONITOR G5 har vi identifierat tre utmaningar de gemensamt hade innan övergången.

Ekonomichefen om arbetet med affärssystemet

den 3 februari 2022

Gunilla Borg har varit ekonomichef på Skandia Elevator i 18 år. Hon var med och valde och implementerade MONITOR G4 för 15 år sedan och har sedan dess, som MONITOR-ansvarig, jobbat tätt tillsammans med Monitor för att utveckla Skandias verksamhet.

Rekordår för Monitor, expanderar kraftigt – trots pandemin

den 1 februari 2022

Monitor ERP System fortsätter att växa snabbt. Under 2021 ökade omsättningen med 17%, vilket resulterade i ännu ett rekordår.

Koenigsegg hittade nyckeln till en lyckad G5-uppgradering

den 26 januari 2022

Nya bilmodeller och nya fabriker – då krävs ett nytt affärssystem. Men det är ett stort projekt att uppgradera. Så här gjorde Koenigsegg.

Monitor ERP System utökar med flera utvecklingsteam i Gävle

den 3 januari 2022

För två år sedan etablerade Monitor ett nytt utvecklingsteam i centrala Gävle, vilket blev en succé. Nu är det dags för nästa steg.

Duro växlar upp produktionen med MONITOR G5

den 25 november 2021

På tapetfabriken Duro i Gävle är siktet inställt på att växa. En förutsättning är att ha ett affärssystem som klarar av att leda den resan framåt.

Monitor får prestigefylld utmärkelse för sin globala satsnin

den 19 november 2021

Monitor ERP System AB fick under torsdagen ta emot den prestigefyllda utmärkelsen årets Export Hermes 2021. Priset delades ut av Fonden för Exportutveckling på Fondens evenemang ”Dagen för Exportutveckling”.

MONITOR ERP SYSTEM Roadshow Norge - September 2021

den 6 september 2021

Bli kjent med Fremtidens ERP System for produserende industri– sett av dagen til Monitor ERP Systems – Roadshow Norway.

Succé för Monitor ERP Systems etablering i Norge

den 30 mars 2021

Under hösten 2020, mitt under den rådande pandemin etablerade sig Monitor ERP System i Norge med huvudkontor i Oslo. Syftet var att komma närmare både nya och gamla norska kunder, så att dessa lättare kan få hjälp av både säljare och konsulter.

Webbinarum: MONITOR och möbel­tillverkning

den 11 mars 2021

18 mars 2021, 09.00–10.00 Tillverkar du möbler kan processen se olika ut beroende på uppdrag. Vissa gånger kanske du jobbar projektstyrt mot ett specifikt uppdrag, en annan gång behöver du ge offerter på olika varianter av en möbel.

Kostnadsfritt webbinarium: MONITOR i plast­industrin, 11/3

den 5 mars 2021

Vi guidar dig igenom plastbranschens utmaningar och berättar hur MONITOR på bästa sätt kan hjälpa dig. Vi visar exempel på hur du kan jobba med tidrapportering, uppföljning, stopptid och spårbarhet.

Kostnadsfritt webbinarium: Monitor i elektronik­industrin

den 16 februari 2021

Vill du ha full kontroll över behovsplaneringen och effektivisera din inköpsprocess? Hanterar ni stora mängder material?

Webbinarium: MONITOR i Metallindustrin

den 10 februari 2021

Är du intresserad av ett nytt affärssystem och är tillverkande företag inom metallindustrin, då har du en stor anledning att anmäla dig till detta kostnadsfria webbinarium.

Det digitala fakturaflödet – så gjorde Monitor ERP System

den 14 december 2020

Monitor ERP System har nyligen gjort en stor genomgång av alla sina leverantörer i syfte att digitalisera fakturaflödet så långt det är möjligt, en effektivisering som har gett besparingar av både tid och pengar.

MONITOR-till-MONITOR- effektiv affärskommunikation

den 7 december 2020

Den manuella orderregistreringens tid är förbi. Med MONITOR-till-MONITOR (M2M) förenklar man affärskommunikationen med kunder och leverantörer som också använder MONITOR.

Rekordmånga uppgraderingar till MONITOR G5

den 1 december 2020

Fler kunder än någonsin har uppgraderat till MONITOR G5 under hösten 2020. Men i takt med att utvecklingen går framåt är det nu ännu fler som kan, och vill byta upp sig till nästa generation.

Monitor ERP System säkrar framtiden för Svenskt Skidskytte

den 16 november 2020

Monitor ERP System och Svenska Skidskytteförbundet presenterar nu ett långsiktigt samarbete som ska möjliggöra fortsatta svenska framgångar i skidskyttespåret ända fram till OS 2026.

Så möter Monitor pandemin

den 6 november 2020

Monitors strategi under pandemin har varit, och är fortfarande, att investera – i kompetens, i utveckling och i marknadsföring.

Resultat per sida:12244896
Sida av 1

Fakta om Monitor ERP System AB

Adress
Monitor ERP System AB
Trädgårdsgatan 7
824 26 Hudiksvall

Region
Sverige
Gävleborgs län
Hudiksvall kommun

Telefon: +46 650 766 00

Anställda: 300+

Kontaktpersoner

Linnea Mohlen Linnea Mohlen
Avdelning: Sales and Marketing
Yrke: Global Marketing Manager
Marlene Eldsand
Avdelning: Sales & Marketing
Niel swart

Sänd till en kollega

0.099