23948sdkhjf

Flyttföretagen flyttar samman

Möbeltransport Danmark och Transart flyttar i juni in i gemensamma lokaler i Stockholm som omfattar kontor och säkerhetslager.

– Företagen har sedan en tid ett bra samarbete, och ser oss inte som konkurrenter utan som samarbetspartners, säger Lennart Börjesson, vd och ägare i Transart. Tillsammans kan vi erbjuda hela spektrat av service för konstmarknaden i Sverige och Danmark. Från museer, gallerier, utställningshallar och auktionsverk till privata och statliga företag och privata samlare. 

De gemensamma lokalerna finns i Vallentuna och har en lageryta på 2 500 kvadratmeter. Där finns möjlighet till lagring av diverse gods, i privata rum eller i delat utrymme med hög säkerhet och värmereglering.

Lokalerna omfattar även separat och säkert konstlagerrum samt transitlagring med temperatur- och fuktighetskontroll, samt snickeri som erbjuder alla typer av packningar och lådtillverkningar.

Dessutom finns inomhusparkering i säkert område för lastbilsekipage, med faciliteter för chaufförer samt elektricitet för lastbilar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063