23948sdkhjf

Nytt Volvo-uppdrag till Brunskoggruppen

Volvo Logistics Services väljer Brunskoggruppen för att hantera Volvo Logistics Services slingbilsupplägg för Småland och Blekinge från och med mars i år. Därmed både utökar och vidareutvecklar Volvo Logistics Services sin affärsrelation med Ljungby-baserade Brunskoggruppen.
Parterna har under innevarande avtal arbetat fram en högkvalitativ leveranssäkerhet. Med den goda kvaliteten som bakgrund bygger man vidare på den metoden när det gäller in- och utleveranser från Volvos logistikenheter i Göteborg, Tuve och Borås. Ordervärdet för uppdraget uppgår till cirka 20 miljoner kronor för avtalsperioden och omfattar cirka 7 – 8 årsanställda. Affären innebär även en etablering av personal i Värnamo.
- Vi känner en stor stolthet och glädje över att vår strategi att jobba med kvalitet håller, säger Lena Hermodsson, vd i Brunskoggruppen. Vi är även stolta över vår personal som på alla nivåer hos oss bidragit i utvecklingen av denna viktiga affär.
Jörgen Wass, marknadsansvarig i Brunskoggruppen, framhåller att styrkan har varit och kommer att vara att bolaget i samförstånd med sina uppdragsgivare utvecklar och förfinar ankommande och avgående flöden.
- Här har Brunskoggruppen bevisat att små och medelstora transportörer absolut kan vara ett alternativ till stora globala aktörer, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079