23948sdkhjf

Ralf Ekdahl slutar som chef för Bring Cargo Inrikes

Ralf Ekdahl lämnar befattningen som chef för Bring Cargo Inrikes. Istället har Bring rekryterat Peter Vallenthin som tar över denna befattning med start första maj.
Peter Vallenthin har gedigen erfarenhet och får i uppgift att expandera Brings industrialiserade godsverksamhet i Sverige.

– Vi ska fortsätta vår offensiva tillväxt och med Peter stärker vi laget, säger Tim Jörnsen, koncerndirektör i Bring Norden. Peter är en stark kraft med lång nordisk erfarenhet och jag är glad att ge honom ansvaret för vårt nästa steg för godstransporter inom Sverige.

Peter Vallenthin ser fram emot uppgiften att skapa ytterligare tillväxt i Brings industrialiserade godsverksamhet i Sverige.

– Bring är i stark tillväxt med hög ambitionsnivå, det är ett av logistikbranschens mest spännande ställen att vara på för närvarande, säger han.

Peter Vallenthin kommer närmast från Geodis Wilson där han haft befattningen Managing Director för Norden-verksamheten. Han har tidigare haft befattningar som bland andra Sverigechef för Geodis Wilson och global affärsutvecklingschef på TNT.

Ralf Ekdahl övergår till en tjänst som operationell rådgivare inom Bring. Bring framhåller att Ralf Ekdahls långa erfarenhet kommer väl till pass i Brings fortsatta tillväxt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078