23948sdkhjf

Fraktkompaniet expanderar – köper Direct Cargo

Göteborgsbaserade Fraktkompaniet tar över logistikföretaget Direct Cargo den 1 april, och gör därmed ytterligare en offensiv på marknaden för tredjepartslogistik.
I och med förvärvet av Direct Cargo tar Fraktkompaniet över ytterligare 6 100 kvadratmeter lageryta. Ett lager med bara några år på nacken på Hisings Kärra ingår i affären, och Fraktkompaniet räknar med att fylla lagret före sommaren.

– Vi har vuxit ur våra egna lokaler och att vi nu kan erbjuda våra kunder nya lagermöjligheter är jätteroligt. Jag har samarbetat med Direct Cargo i över tio år och anser att deras lager i Göteborg är stadens bästa med mycket god ordning och bra medarbetare, säger Anette Yngvesson, vd på Fraktkompaniet i ett pressmeddelande.

– Jag närmar mig pensionsåldern och det var läge för mig att sälja. Det känns bra att lämna över stafettpinnen nu och det är extra roligt att det blev just Fraktkompaniet eftersom vi har haft ett nära och bra samarbete och våra kunder också känner till dem. Jag är säker på att de kommer att sköta detta jättebra, säger Thomas Eliasson, vd på Direct Cargo.

Från och med den 1 april har Fraktkompaniet totalt 19 000 kvadratmeter lager runt om i Sverige: Västra Frölunda, Hisings Backa, Stockholm och Helsingborg samt ovan nämnda Hisings Kärra.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063