23948sdkhjf

Woody värvar inköpschef med logistikfokus

Woody Bygghandel anställer Jerker Nygren i rollen som central inköpschef. Jerker kommer bland annat att arbeta med att stärka fokus på logistik och inköp i kedjan.
Jerker Nygren är en tungviktare inom inköp och logistik. Han kommer närmast från Lekolar där han som Supply Chain Director haft det nordiska ansvaret för inköp, distribution, transport och lager såväl i Sverige som utomlands, med personalansvar för cirka 100 personer. Dessförinnan hade Jerker motsvarande roll som Supply Chain Manager på International Masters Publishers AB med ansvar för inköp, lager, distribution och transport för Europa. Jerker har även en gedigen internationell erfarenhet och öppnade senast ett inköpskontor i Shanghai för Lekolar.
På Woody Bygghandel kommer Jerker arbeta som inköpschef på centrala kedjekontoret med en stab av fem inköpsansvariga.
- Jag kommer att bidra till ett ökat fokus på inköp och logistik, exempelvis inom området upphandlings- och inköpsmetodik med fokus på hela inköpsprocessen för att minska de totala kostnaderna för kedjan, säger Jerker Nygren.
Jerker Nygren tillträder i sin roll som inköpschef den 10 mars.
- Vi hälsar Jerker varmt välkommen in i gänget, säger Peder Strömqvist, vd i AB Interpares & Woody Bygghandel. Jerkers influenser från andra branscher och tidigare roller kommer att stärka vårt fokus på inköp och logistik ytterligare. Med hans erfarenheter kommer han kunna bidra till en positiv utveckling av vår verksamhet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062