23948sdkhjf

DHL Express kör för världens snabbaste bilar

DHL Express har fått i uppdrag att sköta det exklusiva bilföretaget Koenigseggs internationella expressleveranser.
– Att samarbeta med det exklusiva bilföretaget Koenigsegg som är så passionerad i sitt arbete och har sådant fokus på bästa kvalitet är mycket positivt och värdefullt för oss på DHL Express. Fokus på att leverera utmärkt service är en av våra grundpelare och med vårt globala nätverk, tillgänglighet och kapacitet är det möjligt för Koenigsegg att ha full kontroll över hela deras leveranskedja, säger Ted Söderholm, vd på DHL Express i Sverige, i en kommentar.

Den Sverigebaserade biltillverkaren Koenigsegg har fått sina bilar upptagna som världens snabbaste bilar i Guiness Rekordbok 2005 och 2011.

– På Koenigsegg strävar vi alltid mot den bästa standarden och den högsta kvalitén, genom detta kan vi leverera en stor tillfredställelse hos våra kunder. Vi accepterar ingenting annat än det bästa och vi vet att våra kunder förväntar sig detsamma; därför har vi valt att samarbeta med DHL Express som arbetar utifrån samma mål kring service och kvalitet, säger Christian von Koenigsegg, vd och grundare av Koenigsegg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078