23948sdkhjf

GDL får omfattande transportkontrakt av Ecophon

Ecophon har valt GDL Transport för en stor del av sina inrikes transporter av akustikdämpande material från fabriken i Hyllinge. Det omfattande avtalet, som är tvåårigt, träder i kraft i januari 2014 och avser samtliga inrikes transporter i Sverige förutom till Norrland och Göteborgsregionen. Avtalet omfattar även transporter av insatsmaterial från Ecophons leverantörer i Sverige till fabriken i Hyllinge.
Avtalet omfattar även transporter av insatsmaterial från Ecophons leverantörer i Sverige till fabriken i Hyllinge.
- Vi är mycket glada över att vi fått detta omfattande kontrakt, säger Christian Hallberg, regionchef i GDL Transport. Vi kommer att hantera de här utökade volymerna främst med befintliga transportresurser i befintligt nätverk, men det kan bli aktuellt med viss utökning av vår fordonsflotta.
Ecophon ägs i likhet med isolerings tillverkaren Isover av den franska globalt verksamma aktören Saint Gobain. Sedan tidigare utför GDL Transport en stor del av transporterna från Isovers fabrik i Billesholm.
- Det finns betydande samordningseffekter i transportflödena för Isover och Ecophon, vilket kommer att ge fördelar för alla parter, säger Christian Hallberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078